UKP w polonezie

układ zapłonowy, urządzenia rozruchowe, układy wytwarzania prądu, pozostałe urządzenia elektryczne.

Moderator: Moderatorzy

Post Reply
slawekk1975
Posts: 3
Joined: 02 November 2011, 19:34
Location: ropczyce

UKP w polonezie

Post by slawekk1975 »

witam mam zamiar zainstalowac UKP
http://moto.allegro.pl/uniwersalny-komp ... 90686.html
do mojego poloneza GLI 1.6 na jednopunkcie z LPG w którym ponoc nie ma czujnika predkosci a jest wymagany ale jego też juz mam;
http://allegro.pl/czujnik-predkosci-ope ... 78268.html
i pytanie czy te urzadzenia elektronicznie nie beda z soba kolidowac bo jestem troche zielony.
PS;znalazłem wątek omawiany juz na forum ale nie wiem co za komputer i co za czujnik bo ktos miał z tym własnie problem dlatego serdecznie pytam,z góry wielkie dzięki za info.

gringo
Posts: 1405
Joined: 12 August 2009, 20:34
Location: Lublin

Post by gringo »

slawekk1975, sławku, na początek mogę pomóc jedynie w kwestii profilu lepiej go uzupełnij.
http://knedel.xp3.biz/forum1/
http://www.polskajazda.pl/Profil,CZ,350 ... 125P/15411

Google Chrome i Mozilla Firefox - ZOSTAŃ MISTRZEM POPRAWNEJ POLSZCZYZNY

slawekk1975
Posts: 3
Joined: 02 November 2011, 19:34
Location: ropczyce

Post by slawekk1975 »

nie rozumiem? mam sobie fotke wstawic? takie to istotne?

OLO
Posts: 9157
Joined: 09 January 2007, 13:29
Location: Wawa

Post by OLO »

musisz tylko zasilic ten czujnik. nie pamietam czy on jest pedzony na 5V czy na 12V
Cisza na morzu, cisza w armacie.
Kto się odezwie - nie jedzie w FIACIE

Serocki
Posts: 2016
Joined: 15 April 2007, 16:27
Location: Elbląg

Post by Serocki »

slawekk1975 wrote:nie rozumiem? mam sobie fotke wstawic? takie to istotne?
Jak chcesz to wstaw sobie słodką focie, ale przedtem przeczytaj ważne rzeczy.
http://www.forum.fsoautoklub.pl/viewtopic.php?t=1293
http://www.forum.fsoautoklub.pl/viewtopic.php?t=2991

slawekk1975
Posts: 3
Joined: 02 November 2011, 19:34
Location: ropczyce

Post by slawekk1975 »

a co to czujnik halotronowy i gdzie go zamontowac ponoc tanszy?

Krasik
Posts: 2575
Joined: 10 January 2007, 19:05
Location: Łódź
Contact:

Post by Krasik »

slawekk1975 wrote:a co to czujnik halotronowy i gdzie go zamontowac ponoc tanszy?
To jest zdanie?

Zamontuj czujnik z abimexa i podłącz zasilanie. Po co kombinujesz z innymi czujnikami?
Last edited by Krasik on 08 November 2011, 01:00, edited 2 times in total.
PF 125p Superleggera Veloce - suplement diety

chudson
Posts: 41
Joined: 29 November 2010, 20:59
Location: Gorzów Wlkp

Post by chudson »

Ten z abimexa jest świetny bo zakłąda się go na fabrycznej lince.A kupisz czujnik hala i będziesz sie pierdzielił jak to obudować podłączyć itp.

Post Reply