UKP w polonezie

układ zapłonowy, urządzenia rozruchowe, układy wytwarzania prądu, pozostałe urządzenia elektryczne.

Moderator: Moderatorzy

slawekk1975
Posty: 3
Rejestracja: 02 listopada 2011, 19:34
Lokalizacja: ropczyce

UKP w polonezie

Post autor: slawekk1975 » 02 listopada 2011, 22:22

witam mam zamiar zainstalowac UKP
http://moto.allegro.pl/uniwersalny-komp ... 90686.html
do mojego poloneza GLI 1.6 na jednopunkcie z LPG w którym ponoc nie ma czujnika predkosci a jest wymagany ale jego też juz mam;
http://allegro.pl/czujnik-predkosci-ope ... 78268.html
i pytanie czy te urzadzenia elektronicznie nie beda z soba kolidowac bo jestem troche zielony.
PS;znalazłem wątek omawiany juz na forum ale nie wiem co za komputer i co za czujnik bo ktos miał z tym własnie problem dlatego serdecznie pytam,z góry wielkie dzięki za info.

gringo
Posty: 1405
Rejestracja: 12 sierpnia 2009, 20:34
Lokalizacja: Lublin

Post autor: gringo » 02 listopada 2011, 23:14

slawekk1975, sławku, na początek mogę pomóc jedynie w kwestii profilu lepiej go uzupełnij.
http://knedel.xp3.biz/forum1/
http://www.polskajazda.pl/Profil,CZ,350 ... 125P/15411

Google Chrome i Mozilla Firefox - ZOSTAŃ MISTRZEM POPRAWNEJ POLSZCZYZNY

slawekk1975
Posty: 3
Rejestracja: 02 listopada 2011, 19:34
Lokalizacja: ropczyce

Post autor: slawekk1975 » 03 listopada 2011, 07:18

nie rozumiem? mam sobie fotke wstawic? takie to istotne?

OLO
Posty: 9126
Rejestracja: 09 stycznia 2007, 13:29
Lokalizacja: Wawa

Post autor: OLO » 03 listopada 2011, 07:49

musisz tylko zasilic ten czujnik. nie pamietam czy on jest pedzony na 5V czy na 12V
Cisza na morzu, cisza w armacie.
Kto się odezwie - nie jedzie w FIACIE

Awatar użytkownika
Serocki
Posty: 2016
Rejestracja: 15 kwietnia 2007, 16:27
Lokalizacja: Elbląg

Post autor: Serocki » 03 listopada 2011, 08:17

slawekk1975 pisze:nie rozumiem? mam sobie fotke wstawic? takie to istotne?
Jak chcesz to wstaw sobie słodką focie, ale przedtem przeczytaj ważne rzeczy.
http://www.forum.fsoautoklub.pl/viewtopic.php?t=1293
http://www.forum.fsoautoklub.pl/viewtopic.php?t=2991

slawekk1975
Posty: 3
Rejestracja: 02 listopada 2011, 19:34
Lokalizacja: ropczyce

Post autor: slawekk1975 » 07 listopada 2011, 21:09

a co to czujnik halotronowy i gdzie go zamontowac ponoc tanszy?

Krasik
Posty: 2575
Rejestracja: 10 stycznia 2007, 19:05
Lokalizacja: Łódź
Kontakt:

Post autor: Krasik » 08 listopada 2011, 00:50

slawekk1975 pisze:a co to czujnik halotronowy i gdzie go zamontowac ponoc tanszy?
To jest zdanie?

Zamontuj czujnik z abimexa i podłącz zasilanie. Po co kombinujesz z innymi czujnikami?
Ostatnio zmieniony 08 listopada 2011, 01:00 przez Krasik, łącznie zmieniany 2 razy.
PF 125p Superleggera Veloce - suplement diety

chudson
Posty: 41
Rejestracja: 29 listopada 2010, 20:59
Lokalizacja: Gorzów Wlkp

Post autor: chudson » 18 kwietnia 2012, 13:49

Ten z abimexa jest świetny bo zakłąda się go na fabrycznej lince.A kupisz czujnik hala i będziesz sie pierdzielił jak to obudować podłączyć itp.

ODPOWIEDZ