Naba na drobny wieloklin bądź jak zamienić go na gruby?

układ kierowniczy, układ hamulcowy.

Moderator: Moderatorzy

LionFuriozo
Posty: 10
Rejestracja: 21 września 2012, 11:14
Lokalizacja: Skruda

Naba na drobny wieloklin bądź jak zamienić go na gruby?

Post autor: LionFuriozo » 21 września 2012, 20:46

Cześć od niedawna jestem posiadaczem Atu 1.6 GLI Serce zostało w nim zrobione na cacy teraz zająłem się układem kierowniczym potrzebuję naby z drobnym wieloklinem żeby wcisnąć swoją nową sportową kierę na zatrzask :P. Niestety producent z Krakowa nie jest już w temacie od blisko 10 lat a jego główny kontrahent z Wrocławia wszystko dla auta niestety już nie posiada tych z drobnym wieloklinem... nie wiem co robić help

Rusty
Posty: 70
Rejestracja: 17 maja 2012, 17:31
Lokalizacja: Bielsko-Biała

Post autor: Rusty » 21 września 2012, 20:48

też mam ten problem to mi radzą zmienić kolumnę kierowniczą bo nie dostanie się z takim wieloklinem :/
Obrazek

LionFuriozo
Posty: 10
Rejestracja: 21 września 2012, 11:14
Lokalizacja: Skruda

Post autor: LionFuriozo » 21 września 2012, 21:44

Słyszałem że podobno ktoś od trucka wymienił tą pierwszą część ale musiał ją przetoczyć XD masakra musi być jakiś sposób :566:

Maurer
Posty: 849
Rejestracja: 09 stycznia 2007, 23:39
Lokalizacja: Szczecin

Post autor: Maurer » 21 września 2012, 21:52

Kolumna z drobnym wieloklinem to raptem jakimś rarytasem się stała?
"Bo film to najważniejsza ze sztuk."
http://www.polskajazda.pl/Samochody/FSO ... Caro/84754

Awatar użytkownika
jacekes
Administrator
Posty: 9933
Rejestracja: 09 stycznia 2007, 20:38
Lokalizacja: Poznań
Auto: kredens i brzydaal
Kontakt:

Post autor: jacekes » 21 września 2012, 22:11

Naba do takiej kolumny. Zawsze nim była.
"ale ty więcej złomów nie kupuj!"

Rusty
Posty: 70
Rejestracja: 17 maja 2012, 17:31
Lokalizacja: Bielsko-Biała

Post autor: Rusty » 22 września 2012, 10:59

a jeśli naba się znajdzie to pewnie i w cenie :/
Obrazek

LionFuriozo
Posty: 10
Rejestracja: 21 września 2012, 11:14
Lokalizacja: Skruda

Post autor: LionFuriozo » 23 września 2012, 11:39

Widziałem cenę w sklepie jak jeszcze byli w jej posiadaniu kosztowała koło 160 zł

Rusty
Posty: 70
Rejestracja: 17 maja 2012, 17:31
Lokalizacja: Bielsko-Biała

Post autor: Rusty » 23 września 2012, 18:45

nie jest to niby dużo ale też i nie mało :551:
Obrazek

Awatar użytkownika
Adamus
Posty: 1373
Rejestracja: 10 stycznia 2007, 22:36
Lokalizacja: Gdynia Elbląg

Post autor: Adamus » 23 września 2012, 21:12

Rusty pisze:nie jest to niby dużo ale też i nie mało :551:
Filozof ;)
Pozdrawiam
Adamus

sterta Polonezów

Rusty
Posty: 70
Rejestracja: 17 maja 2012, 17:31
Lokalizacja: Bielsko-Biała

Post autor: Rusty » 23 września 2012, 21:30

oj tam oj tam he he :D
Obrazek

LionFuriozo
Posty: 10
Rejestracja: 21 września 2012, 11:14
Lokalizacja: Skruda

Post autor: LionFuriozo » 27 września 2012, 19:13

ludzie co jest z tym forum XD zero pomocy... :(

Awatar użytkownika
Marcin125p
Posty: 3639
Rejestracja: 22 czerwca 2009, 22:25
Lokalizacja: Żukowo

Post autor: Marcin125p » 27 września 2012, 19:19

Forum jest OK, to z podażą nab jest problem. Ja np. takiej nie mam :P
125p...ociech
Żeby życie miało smaczek, raz maluszek, raz kanciaczek :)

Awatar użytkownika
leon
Posty: 5367
Rejestracja: 07 stycznia 2007, 23:34
Lokalizacja: Toruń

Post autor: leon » 27 września 2012, 19:24

Ja też nie.


Fpisójcie Miasta.
Praktyka - Jest wtedy gdy wszystko działa, ale nie wiemy dlaczego.
Teoria - Jest wtedy gdy wiemy wszystko, a nic nie działa.

http://www.leszekknorps.republika.pl/ekosciema.html

Obrazek

Awatar użytkownika
jacekes
Administrator
Posty: 9933
Rejestracja: 09 stycznia 2007, 20:38
Lokalizacja: Poznań
Auto: kredens i brzydaal
Kontakt:

Post autor: jacekes » 27 września 2012, 20:40

Ja miałem, ale sprzedałem. Tanio.
Ostatnio zmieniony 27 września 2012, 20:40 przez jacekes, łącznie zmieniany 1 raz.
"ale ty więcej złomów nie kupuj!"

Awatar użytkownika
maciejowski
Posty: 3832
Rejestracja: 25 lutego 2007, 19:08
Lokalizacja: Stołeczne Królewskie Miasto Kraków
Auto: gromadka gruzów

Post autor: maciejowski » 28 września 2012, 12:32

LionFuriozo pisze:ludzie co jest z tym forum XD zero pomocy... :(
przełóż kolumnę z grubym wieloklinem.

Awatar użytkownika
Grizli
Posty: 1272
Rejestracja: 16 stycznia 2007, 11:13
Lokalizacja: Częstochowa

Post autor: Grizli » 28 września 2012, 15:18

Ja miałem i Bolimie sprzedałem:)

BORYS
Posty: 2668
Rejestracja: 11 września 2007, 18:34
Lokalizacja: z Luksemburga

Post autor: BORYS » 28 września 2012, 19:00

Ja nie mam, nie mialem i pewnie miec nie bede :(
Ura Bura Szef Podwóra

LionFuriozo
Posty: 10
Rejestracja: 21 września 2012, 11:14
Lokalizacja: Skruda

Post autor: LionFuriozo » 29 września 2012, 18:28

Dzięki za odezw :) kurcze jeszcze mi pozostało poszukać czegoś może z innych aut na ten wieloklin... pisałem w tym celu do www.naba.pl Jak nie pomogą to pozostaje zmiana kolumny wtedy zmasakruje tego poldka... z moim talentem XD

Rusty
Posty: 70
Rejestracja: 17 maja 2012, 17:31
Lokalizacja: Bielsko-Biała

Post autor: Rusty » 29 września 2012, 18:48

ale wystarczy do połowy zmienić jak sie nie mylę, na przegubie pod plastikiem w aucie i potem idzie drągal prosty do kiery i wydaje mi się ze wystarczy jego tylko zmienić
Obrazek

jose
Posty: 4343
Rejestracja: 08 stycznia 2007, 18:20
Lokalizacja: Warszawa

Post autor: jose » 10 października 2012, 22:06

Nie poweidziałbym żeby naba na drobny była jakimkolwiek rarytasem. Trzeba wiedzieć gdzie szukać.

ODPOWIEDZ