CAMARO tez tak gadał. W końcu i on zszedł na złą drogę FSO AUTOKLUBU
Motocyklowy PROJEKT 120 w przygotowaniu. Termin realizacji lato 2014 Wykonawca : Milewski, Promocja : Agencja Reklamy CONTACT, motocykle dostarcza INTER MOTORS-dystrybutor DUCATI, TRIUMPH.
Motocyklowy PROJEKT 120 w przygotowaniu. Termin realizacji lato 2014 Wykonawca : Milewski, Promocja : Agencja Reklamy CONTACT, motocykle dostarcza INTER MOTORS-dystrybutor DUCATI, TRIUMPH.
długość metalowych przewodów nie zależy od zacisków, sztywnych przewodów nie łączysz z zaciskami. kupuj oryginalne tylko wkręty zmień z jednej strony, żeby pasowały do przewodów elastycznych Lukasowych.
świat dla wszystkich, Polska dla Polaków. to nie rasizm, to prawo do bycia Panem we własnym domu.
Zagadka. Wszystkie panewki które miałem w silniku miały rowek, a w tych co kupiłem rowek mają te szersze, a ta węższa od strony rozrządu nie ma rowka, ani żadnego otworu, za to ma brązową warstwę na zewnętrznej powierzchni. O co chodzi?
125p...ociech Życie lepsze bywa, gdy obok 125p stoi Niva
Zapewne chodzi o panewki główne??
Brat miał taki właśnie przypadek.
Kupione na allegro.
Przednie panewki bez rowka i otworów, musiał kupić następne nowe w normalnym sklepie - tam już wszystkie były ok.
Wniosek jest jeden: te panewy są do d..y, czyli chyba jakiś odrzut produkcyjny
Czy ściana grodziowa z poloneza, jest taka sama jak w 125p ?
Doświadczenie - umiem robić Nic. I nie skończyć w jeden dzień
SEAT - Sociedad Espaniola de Automobiles de Turismo
VAZ - Wołżański Awtomobilnyj Zawod
FIAT -Fabbrica Italiana Automobili Torino
ALFA ROMEO - Anonima Lombarda Fabrica Automobili ROMEO
TOFAS - Türk Otomobil Fabrikasi
KIA - Kyungsung Precision Industry
FSO - Fabryka Samochodów Osobowych
Mam problem ze sprzęgłem.
Zdarza się, że pedał nie chodzi płynnie i po wciśnięciu powraca do pozycji wyjściowej z lekkim opóźnieniem, powodując lekkie ślizganie się sprzęgła.
Sprzęgło hydrauliczne.
Gdzie szukać przyczyny?
klysek1 pisze:Mam problem ze sprzęgłem.
Zdarza się, że pedał nie chodzi płynnie i po wciśnięciu powraca do pozycji wyjściowej z lekkim opóźnieniem, powodując lekkie ślizganie się sprzęgła.
Sprzęgło hydrauliczne.
Gdzie szukać przyczyny?
Wysprzęglnik
Teraz ja pozawracam dupe
Simmeringi wału z PN pasują do 115C, lub jeżeli nie to jakie wymiary
klysek1 pisze:Mam problem ze sprzęgłem.
Sprzęgło hydrauliczne.
Gdzie szukać przyczyny?
Kumpel miał kiedyś coś takiego, na jeszcze łapkowym docisku. Po wymianie docisku, bez ruszania hydrauliki, wszystko ok.
Dla upewnienia się - do plusa można wkręcić trójnik i czujnik ciśnienia oleju do zegarów?
2 pytanie - czy wskaźnik ciśnienia w caro to taki sam woltomierz jak temp/paliwo?
3 pytanie - jaką charakterystykę ma czujnik paliwa (liniowa/ nieliniowa, jakie wartości)
Ostatnio zmieniony 12 kwietnia 2011, 20:43 przez qdlaty, łącznie zmieniany 1 raz.